1 minut čitanja

Autor: 5Vesti

“Ratnički na Kamenički”, seniori kao podrška mladima

Košarkaški klub Ratnici je započeo pripreme za novu sezonu u Prvoj regionalnoj ligi Srbije na neobičan način. Nesvakidašnjom promocijom, klub je okupio preko 200 članova mlađih kategorija i seniorski tim na niškom izletištu Kamenički vis. Ova akcija nazvana “Ratnički na Kamenički” omogućila je članovima kluba da se upoznaju, druže i dele iskustva. Najmlađi članovi su imali priliku da uče o prevenciji povreda i pravilima igre, a čak su mogli i zaigrati košarku sa seniorskim igračima.

Uz već prisutne igrače, seniorski sastav je dobio pojačanja za novu sezonu te su ambicije kluba visoke. Igrači poput Filipa Lukovića, Andrije Simovića i Nemanje Kostića donose prvoligaško iskustvo ekipi. Klub ističe da će se i dalje fokusirati na razvoj mladih talenata kako bi ih pripremili za izazove seniorske konkurencije.

Osim toga, pripreme su već u toku, a seniorski tim uskoro ulazi u seriju prijateljskih utakmica. Ova inicijativa spaja generacije unutar kluba i naglašava kontinuitet i jedinstvo klupske strategije. Svi su puni entuzijazma za predstojeću sezonu, spremni da se bore za visok plasman, ali i da nastave podržavati mlade igrače u njihovom razvoju.

PODELI VEST

Tereni za mali fudbal na dve lokacije

Novi info-centar T.O. Niš

Pomeren rok radova za voz do Beograda

Mladi niški teniseri još jednom zasijali

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me