1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: FK Radnički

Radnički dočekuje Čukarički u nedelju

U nedelju, 26. novembra 2023. godine, fudbaleri Radničkog Niša dočekaće beogradski Čukarički na stadionu Čair u okviru 16. kola Superlige Srbije. Obe ekipe trenutno zauzimaju pozicije u donjem delu tabele, tako da su bodovi i povratak među mesta koja donose plasman u plej-of imperativ u narednom okršaju.

Tim sa Čaira je nakon poslednjeg duela i poraza od ekipe Novog Pazara ostao bez trenera Trajkovića koji je podneo ostavku na tu funkciju. U toku reprezentativne pauze ekipu je preuzeo novi šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević. Đorđević nije imao previše vremena za rad, te je na početku konferencije za medije sagledao prve dane u novom klubu:
“Prvi utisci su pozitivni. Momci su spremni da rade i žele da se pobede”, rekao je Đorđević. “Upoznao sam se sa igračima i sa njihovim mogućnostima. Imamo dosta vremena da pripremimo utakmicu protiv Čukaričkog i verujem da možemo da dođemo do pozitivnog rezultata.” Takođe, Đorđević je istakao da je cilj Radničkog da se vrati u gornji deo tabele i da izbori plasman u plej-of.

Utakmica između Radničkog i Čukaričkog počinje u 15 časova na stadionu Čair.

PODELI VEST

Tereni za mali fudbal na dve lokacije

Novi info-centar T.O. Niš

Pomeren rok radova za voz do Beograda

Mladi niški teniseri još jednom zasijali

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me