1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Facebook: Gradska opština Niška Banja

Proslava krsne slave i bogat program u Niškoj Banji

Niška Banja se priprema za svečanu proslavu krsne slave u četvrtak, 1. avgusta 2024. godine, uz bogat i raznovrstan program koji će trajati tokom celog dana.

Obeležavanje počinje u 08:30 h liturgijom u hramu Svetog proroka Ilije, što označava početak proslave krsne slave Gradske opštine Niška Banja.

Od 10:00 do 12:00 h na glavnom banjskom šetalištu biće održan “Bazar zdravlja”, organizovan u saradnji sa Domom zdravlja Niš, gde će posetioci moći da dobiju informacije o zdravlju i zdravstvenim uslugama.

U popodnevnim satima, tačnije u 18:00 h, planiran je tradicionalni defile, a potom i koncert folklornih ansambala uključujući KUD “Teslino kolo”, KUD “Prva Kutina”, KUD “Anđeli” i Folklorno društvo “Ja volim folklor” iz Niške Banje. Koncert će se održati na platou kod fontana, obećavajući nezaboravan kulturni doživljaj.

Veče će biti obeleženo koncertom Radeta Jorovića i benda “Godfathers”, koji počinje u 20:00 h, pružajući dodatnu zabavu i muziku svim posetiocima.

Osim toga, od 01.08. do 04.08. u banjskom parku biće održan “Festival vitezova” sa raznovrsnim aktivnostima i programima tokom celog dana, koji će upotpuniti svečarsku atmosferu i pružiti posetiocima jedinstveno iskustvo.

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me