1 minut čitanja

Autor: 5Vesti

“Pitaj me bilo šta o EU podršci” | Prijave još danas

Sve mlade kompanije koje žele finansijsku i mentorsku podršku za osvajanje globalnog tržišta, mogu se pridružiti radionici “Pitaj me bilo šta o EU podršci” koja će se održati u ponedeljak, 2. oktobra u 12 časova. Tokom ove radionice, imaće priliku da iz prve ruke saznaju sve o Katapult programu akceleracije, mehanizmu podrške tehnološkom razvoju i inovacijama.

Sagovornici na radionici će biti Mlađan Stojanović, menadžer Katapult programa akceleracije, i Miša Lazović, osnivač uspešnog startapa iz Niša koji je učestvovao u programu. Razgovor će voditi Snežana Andrić iz EU info kutka.

Program akceleracije Katapult je namenjen startapima u ranoj fazi razvoja proizvoda i preduzećima sa dokazanom tržišnom trakcijom. Sastoji se od tromesečnog intenzivnog programa obuke uz finansijsku podršku, a cilj je ubrzanje razvoja startapa i stvaranje uslova za brzi rast.

Radionica će se održati u EU info kutku u Nišu, na adresi Vožda Karađorđa 5, a istovremeno će biti dostupna za online praćenje putem YouTube kanala EU u Srbiji. Broj mesta je ograničen, stoga potvrdite svoje prisustvo popunjavanjem prijavnog formulara na ovom linku, najkasnije do 17 časova.

Ne propustite priliku da saznate kako Katapult program može unaprediti vaš startap i doprineti njegovom uspehu!

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me