1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: 5 minuta za tebe

“Pet minuta za Gen Z”

U saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Niš, organizacija “Pet minuta za tebe” održaće konferenciju pod nazivom “Pet minuta za Gen Z”. Ovaj inspirativni događaj planiran je za 18. septembar 2023. godine, s početkom u 13:00 časova i trajaće 3 sata.

Glavni cilj konferencije je da motiviše mlade generacije da prepoznaju svoj potencijal i razvijaju svoje karijere kroz raznolike aktivnosti i angažovanje. Četiri ključne teme koje će biti obuhvaćene na konferenciji su:

Tehnološko preduzetništvo: Predstavnik Naučno-tehnološkog parka Niš podeliće svoje znanje i iskustvo o tehnološkom preduzetništvu, istražujući mogućnosti i izazove u ovoj oblasti.

Preduzetništvo: Natalija Milićević će deliti svoje uvide u svet preduzetništva, pružajući mladima inspiraciju i savete kako da razviju svoje ideje i pokrenu sopstvene poslove.

Nauka: Veljko Đurić će se fokusirati na ulogu nauke u razvoju karijere i istraživačkom radu, podstičući mlade da se zaljube u svet nauke i istraživanja.

Aktivizam mladih: Jovana Ilić će govoriti o značaju aktivizma među mladima i kako se kroz angažovanje mogu doneti pozitivne promene u društvu.

Ova konferencija pruža jedinstvenu priliku za mlade da se povežu s inspirativnim predavačima i vršnjacima, razmene ideje i stvore nove perspektive za svoju budućnost. “Pet minuta za Gen Z” obećava da će biti izvor inspiracije i motivacije za sve prisutne. Vidimo se 18. septembra u 13h!

 

PODELI VEST

Građani Niša mogu osvojiti 150.000 dinara za ulepšavanje zajednice

Izložba posvećena Miodragu Đukiću otvara se 3. oktobra

Matija Bećković objavljuje prvu autobiografiju!

BK Naissus dominira u ligi!

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me