1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Cine Grand

Novi repertoari

U niškim bioskopima (Vilin Grad, Cine Grand i Cineplexx), ove nedelje, možete videti sledeće filmove na novom repertoaru:

ČUDOVIŠTE
Kada mladi Minato počne da se ponaša čudno, njegova majka oseć a da nešto nije u redu. Otkrivši da je nastavnik odgovoran, ona upada u školu tražeć i da sazna šta se dešava. Kako se priča odvija u očima majke, nastavnika i deteta, istina postepeno izlazi na videlo

TERRIFIER 3
Reditelj Damien Leone vraća se korenima svoje jedinstvene, zastrašujuće atmosfere u novoj priči i klovna Artu, koga dovodi u okruženje u kome nikada do sada nije viđen.
Dečak se budi usred snežne noći, ustaje iz kreveta sa svojim medvedićem u ruci, razmišljajući ko bi mogao da ispušta čudne zvukove koji dopiru iz dnevne sobe. Kada konačno stigne dole, očekuje Deda Mraza, ali ga tamo čeka klovn Art, odeven kao Deda Mraz, samo sa sekirom u ruci.

SVEMU DOĐE KRAJ
Maks Pinter, uspešni zagrebački advokat, oslobodio je svog klijenta, bogatog i moćnog Dinka Horvata od optužnice za dvostruko ubistvo. Na proslavi, pijani Maks Dinku kaže da je hladnokrvni ubica radnika koji su samo došli da pitaju za svoju platu. Sukob s jednim od stubova društva Maksa će učiniti nepoželjnim; izgubiće partnera i klijente, ostaviće ga žena…
Uz pomoć Nine, ljubavi iz studentskih dana, Maks će krenuti u osvetnički pohod. S druge strane, niko u ovoj priči nije sasvim nevin i svi su duboko isprepletani.

MY HERO ACADEMIA: YOU’RE NEXT
Izuku Midoriya, U.A. srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se sa negativcem koji se ponaša kao heroj kojem se nekad divio.
U društvu gde se heroji i negativci nastavljaju boriti u ime mira i haosa, Deku, U. A. srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se s negativcem koji se ponaša kao heroj kojem se nekad divio. Mogu li Deku i ostatak U. A. razreda 1-A zaštititi svet tako što će stati na kraj Dark Mightu, čoveku koji tvrdi da je novi simbol mira?

PODELI VEST

Možda smo, ipak, pali na Zemlju?

Uspeh stonotenisera u Moldaviji

Novi odbojkaš stigao u OK Niš

Najtopliji dan nedelje

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me