1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Cine Grand

Novi repertoari u Vilinom gradu i Cine Grandu

Novi filmovi:

UKUS LJUBAVI

Nenadmašna kuvarica Ežini poslednjih dvadeset godina radi za čuvenog gurmana Dodena. Kako vreme prolazi, gastronomska praksa i uzajamno divljenje prerastaju u romantičnu vezu. Njihov povezanost stvara jela, svako ukusnije od predhodnog, a koja zbunjuju i najslavnije svetske kuvare. Ipak, Ežini voli svoju slobodu i ne želi da se uda za Dodena, a on odlučuje da uradi nešto što nikada pre nije radio – da kuva za nju.

ARTUR KRALJ

Zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči, ARTUR KRALJ prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu.
Tokom deset dana i 435 milja, neraskidiva veza se stvara između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta (Mark Volberg) i uličnog psa saputnika koji dobija ime Artur. Film prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu i koji ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista (Simu Liu, Natali Emanuel i Ali Saliman) na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok je tim gurnut do svojih najviših granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

ZA DANAS TOLIKO

Spremanjem omiljenih mu kolača – čupavaca, Šarenci uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom.

PRVO PREDSKAZANJE

Kada mlada Amerikanka bude poslata u Rim kako bi započela život u službi crkve, ona nailazi na tamu pod kojom dovodi u sumnju sopstvenu veru i otkriva zastrašujuću zaveru koja teži rađanju otelovljenja zla.

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me