5 minut čitanja

Autor: 5Vesti

Novi repertoari u bioskopima

Novi filmovi u Cine Grandu:

ODVEDI ME NA MESEC
NASA odlučuje da zaposli Keli Džouns, provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ali Kol Dejvis nije oduševljen njenim pristupom koji mu otežava posao. On je uštogljeni i praznoverni direktor zadužen za pripremanje misije Apolo 11. Kada misiju kasnije uspešno lansiraju, u igru se uključuje i Bela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju sletanje na mesec jer ni po koju cenu ne smeju da dozvole da misija ne uspe…

NEŠTO JE U MORU
Luksuzni raj ispunjen palmama predstavlja pozornicu za ono što bi trebalo da bude zabavno okupljanje starih prijateljica. Radnja prati Meg koja na Karibima prisustvuje venčanju stare prijateljice Lizi, zajedno s prijateljicama Kem i Rut, kao i njenom bivšom partnerkom Kajlom, sa kojom se razišla nakon što su obe preživele duboko traumatičan događaj.
Međutim, kada na idiličnom odredištu za venčanje izlet brodom krene naopako, zarobljene devojke će se uskoro naći u borbi za svoje živote, kao i za svoje prijateljstvo, dok hrabro plivaju kroz more prepuno morskih pasa.

GROF MONTE KRISTO
Spektakularna visokobudžetna avantura nastala prema istoimenom klasiku Alexandra Dime, jednog od filmskoj industriji najomiljenijih klasika.
Meta mračnog plana, mladi Edmond Dantes uhapšen je na dan svog venčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon četrnaest godina u ostrvskom zatvoru Šato d`If, uspeva da izvede smeli beg. Sada bogat iznad svojih snova, preuzima identitet Grofa Monte Krista i sveti se trojici muškaraca koji su ga izdali.

TORNADO 2 – od 16. jula
Od producenata uspešnih franšiza iz doba Jure, Borna i Indijane Džonsa dolazi novo poglavlje blokbastera iz 1996. godine. U filmu glume za Zlatni globus nominovana Dejzi Edgar-Džons i Glen Pauel, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje. Edgar-Džons igra Kejt Kuper, bivšeg lovca na oluje koju je proganjao razorni susret sa tornadom tokom studija, a sada proučava oluje sa sigurnog ekrana u Njujorku. Njen prijatelj Havi (Entoni Ramos) je namami na otvoreno da testira revolucionarni novi sistem za prac´enje. Tamo im se putevi ukrštaju sa Tajlerom Ovensom (Pauel), šarmantnom i bezobzirnom superzvezdom društvenih medija, koji uživa da objavljuje avanture u lovu na oluju sa svojom raskalašnom ekipom, što opasnije, to bolje. Kako se sezona oluja intenzivira, oslobađaju se nikada ranije viđeni, zastrašujući fenomeni, a Kejt, Tajler i njihovi takmičarski timovi se nalaze u životnoj borbi na putevima višestrukih olujnih sistema koji se spajaju iznad centralne Oklahome.

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me