1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Cine Grand

Novi filmovi na repertoaru

U bioskopima Cine Grand i Vilin grad će od sutra promenjeni repertoari. U ovim bioskopima moći ćete da pogledate nove filmove kao što su:

Sunce mamino, koji govori o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda, uz praćenje priče sedamnaestogodišnjeg Relje.

Madam Veb, je jedna od najmisterioznijih Marvelovih junakinja, koju glumi Dakota Džonson kao Kasandra Veb, bolničarka na Menhetnu koja se suočava sa otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se sa tri mlade žene koje čeka moćna budućnost…ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost.

Bob Marley – One love slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Otkrijte Marlijevu moćnu priču, po prvi put na velikom platnu, priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Dobar šef govori o vlasniku preduzeća koji pokušava da reši sve probleme svojih radnika, čekujući posetu komisije koja bi njegovoj kompaniji mogla da dodeli nagradu za poslovnu izvrsnost.

Sem ovih, na repertoaru se nalazi i nekoliko animiranih filmova za decu. Ovaj repertoar će važiti do 21. februara.

PODELI VEST

Utopija danas

Bajaga i Instruktori dolaze u Niš

Još jedan polazak za Beč

Poraz Radničkog

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me