1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Vilin Grad

Novi filmovi i Veče akcije u Vilinom Gradu

Večeras, od 19:30h, u bioskopu Vilin Grad biće veče akcije. Do isteka zaliha biće poklona za sve posetioce, ali i nagrada za najsrećnije. Sem toga na repertoaru se nalaze 3 nova filma:

FURIOZA: POBESNELI MAKS SAGA

Anja Tejlor Džoj i Kris Hemsvort glavne su zvezde filma “Furioza: Pobesneli Maks Saga”, filmskog remek-dela dobitnika Oskara, genijalnog reditelja Džordža Milera. Radi se o dugo očekivanom povratku u legendarni distopijski svet, koji je stvorio pre više od 30 godina s kultnim filmovima „Pobesneli Maks”. Dok se svet raspada, mladu Furiozu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela, kojim vlada Besmrtni Džo. Dok se dva tiranina bore za dominaciju, Furioza mora da preživi mnoge izazove i sukobe u pustoši i da pronađe svoj put kući.

HIMERA

Svako ima svoju Himeru, nešto što pokušava da postigne, ali nikad ne uspeva da pronađe. Za grupu kradljivaca drevnih dobara i arheoloških čuda, Himera predstavlja izbavljenje od rada i san o lakom bogatstvu. Za Artura, Himera je Benjamina, žena koju je izgubio. Kako bi je
pronašao, on izaziva nevidljivo, traži svuda, ulazi u utrobu zemlje u potrazi za vratima zagrobnog života o kojima pripovedaju mitovi.
Na avanturističkom putovanju između živih i mrtvih, šuma i gradova, slavlja i samoće, odvijaju se isprepletane sudbine ovih likova, a sve u potrazi za Himerom.

GARFILD

Nakon što se njegov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promeni kada ga poseti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gde će naučiti nešto potpuno neočekivano…

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me