1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Facebook/ ŽFK Mašinac

Mašinac poražen od TSC-a u četvrtfinalu kupa Srbije

U nedavnom susretu između Mašinca i TSC-a, Mašinac je bio domaćin ekipi iz Kanjiže i susret se odigrao samo četiri dana nakon njihovog prethodnog susreta. Prvi susret završio je remijem u prvenstvenoj utakmici, ali u četvrtfinalu Kupa, TSC je trijumfovao rezultatom 2:1.

Iako su domaći imali veći deo kontrole i inicijative tokom meča, nespretnost u odbrani ih je koštala pobede. Dva penala, koja su skrivile igračice Mašinca, omogućila su TSC-u da preokrene rezultat u svoju korist.

Prvi penal je skrivila Jelena Stevanović u 13. minutu, nakon čega je Mina Kecman postigla gol za TSC. Međutim, Mašinac je uspeo da izjednači rezultat u 40. minutu preko Milijane Pavlović.

U drugom poluvremenu, domaći su nastavili da napadaju, ali su ponovo napravili grešku u odbrani. Ana Stojanović je skrivila penal u 60. minutu, a Milica Vešić je bila uspešna izvođačica penala za TSC.

Mašinac je pokušavao da izjednači rezultat do kraja meča, ali nije uspeo da pronađe put do gola. Sada se Mašinac okreće svojim obavezama u Superligi, gde ih očekuje gostovanje Vojvodini u Novom Sadu.

PODELI VEST

U TAŽ-u kreće juniorski Niš Open 2024

Nišlije napravile izvanredan rezultat u Sarajevu!

Železničar ušao u finale Super Lige

Radnički sa boljom statistikom ide u Pazar!

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me