1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Foto: Facebook/ Goblini

Legendarni bend Goblini nastupa u Nišu 19. jula

Niš – U petak, 19. jula, ljubitelji pank-rok muzike moći će da uživaju u nastupu legendarnog šabačkog benda Goblini, koji će održati koncert u letnjem klubu Istina Mašina sa početkom u 21 sat.

Bend Goblini, poznat po hitovima kao što su “U magnovenju”, “Anja, volim te”, “Ima nas”, “Dalek put”, “Petra”, “On” i “Elesdi se vraća kući”, postavio je temelje pank-rok scene u regionu još tokom devedesetih godina. Njihove pesme i energični nastupi osigurali su im status jednog od najvažnijih bendova u ovom žanru.

Goblini dolaze u Niš u sklopu letnje turneje, tokom koje će svirati na brojnim regionalnim muzičkim festivalima. Organizatori najavljuju energičan i nezaboravan koncert, koji će se dugo pamtiti.

Bend Goblini osnovali su 1992. godine gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. Tokom karijere, bend je objavio šest studijskih i dva živa albuma, te održao preko 350 koncerata. U Niš se vraćaju nakon prošlogodišnjeg koncerta, kada su svirali sve pesme sa čuvenog albuma “U magnovenju”.

Ulaznice su već u pretprodaji po ceni od 1.600 dinara i mogu se kupiti u pivnici Nemir i Vintage šopu. Na dan koncerta, cena ulaznica će biti 1.800 dinara. Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog muzičkog događaja!

 

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me