1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Freepik/senivpetro

Konkurs za zapošljavanje u UKC Niš

Univerzitetski klinički centar u Nišu objavio je oglase za zapošljavanje na neodređeno vreme, tražeći radiološke tehničare, doktore medicine iz radijacione onkologije i molekularne biologe.
Za radiološke tehničare, UKC će zaposliti dva kandidata sa završenim visokim obrazovanjem na osnovnim strukovnim studijama ili osnovnim studijama od najmanje dve godine, počev od 10. septembra 2005. Potrebno je i položen stručni ispit i licenca. Radno mesto je na Odeljenju radioterapije Klinike za onkologiju.
Na istoj klinici biće zaposleno pet doktora medicine na specijalizaciji iz radijacione onkologije. Uslovi su završen medicinski fakultet, položen stručni ispit i upisana specijalizacija iz radijacione onkologije.
Takođe, raspisan je oglas za jednog molekularnog biologa na poslovima veštačke oplodnje, sa završenim master akademskim studijama ili osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine, počev od 10. septembra 2005.
Rok za prijavu je osam dana od objavljivanja oglasa, odnosno do 15. avgusta. Detaljne informacije o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji dostupne su na zvaničnom sajtu Kliničkog centra u Nišu.

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me