1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: KKK Gusar

KKK Gusar nastavlja da ređa medalje

Na državnom prvenstvu Srbije, Kajak Kanu Klub Gusar iz Niša postigao je izvanredne rezultate u različitim kategorijama osvojivši jednu srebrnu ekipnu medalju i jednu bronzanu pojedinačnu medalju.

Tim KKK Gusar, u sastavu Lazar Aleksandrović, Sergej Jovanović i Đorđe Mladenović, zasluženo je osvojio srebro u timskoj vožnji u disciplini K1 kadeti. Osim toga, Lazar Aleksandrović je ostvario lični uspeh, osvojivši bronzanu medalju u pojedinačnoj konkurenciji pionira u disciplini K1.

U juniorskoj konkurenciji, Petar Radojković je doneo klubu još jednu bronzu, dok su se seniorskoj konkurenciji, u zahtevnoj Olimpijskoj disciplini Kajak slalom K1, takmičari iz KKK Gusar su se pokazali kao istinski šampioni. Marko Djordjevic je sjajno trijumfovao, osvojivši zlatnu medalju, Milos Jevtić je takođe zabeležio izvanredan uspeh, stigavši do srebrne medalje, dok je Dusan Stoiljković doprineo kolekciji medalja, osvojivši bronzu. U ženskoj konkurenciji, Emina Tutić iz Novog Pazara je pokazala svoj talenat i istrajnost, osvajajući bronzanu medalju.

Ekipno, Kajak kanu klub Gusar se pozicionirao kao ozbiljan konkurent, zauzevši drugo mesto u Juniorskoj i Seniorskoj konkurenciji.

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me