stoni tenis

1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: fabrikasimf/freepik

IT-jevci igraju za buduće mame

U periodu od 3. do 6. oktobra održaće se drugi humanitarni stonoteniski turnir pod nazivom “Liga++ IT Open”. Ovaj turnir okuplja učesnike iz IT sektora koji će se nadmetati u popularnom sportu stonom tenisu.

Svaki igrač koji želi da učestvuje na turniru treba da uplati minimalni iznos od 1.000 dinara, dok nema ograničenja za maksimalnu donaciju. Sva prikupljena sredstva biće donirana u fond projekta “Za buduće mame” koji sprovode Džedajski pokret u saradnji sa udruženjem Liga++ i Naučno tehnološkim parkom Niš. Cilj ovog projekta je obezbediti nove medicinske uređaje i opremu za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Nišu.

Pravo učešća na turniru imaju svi profesionalci iz oblasti informacionih tehnologija, bez obzira na pol. Provera kvalifikacija igrača vršiće se putem LinkedIn profila ili CV-a.

Prijave za učešće otvorene su od 18. do 26. septembra, dok će žreb za raspored mečeva biti obavljen 28. septembra. Sve stonoteniske borbe odvijaće se u stonoteniskom domu hale “Čair”.

Ovo je sjajna prilika za profesionalce iz IT sektora da se takmiče u prijateljskom okruženju i istovremeno doprinesu humanitarnom projektu. Više informacija i prijavu za turnir, možete videti ovde.

 

PODELI VEST

“Trčimo za život” 12. oktobra

Najveća kolonija za rode na jugu

Niški lekari ponovo izveli kadaveričnu transplantaciju

Niški plesni klub na svetskom prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me