aerodrom nis

1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Izvor: Aerodrom Konstantin Veliki

I pored rekorda letenja, ukidaju se pojedine linije

Rekordan broj od preko 53.000 putnika koristio je niški Aerodrom “Konstantin Veliki” u julu, što je najveći broj putnika od osnivanja aerodroma. Međutim, i pored uspešnih rezultata, postoji i vest o ukidanju prve “low-cost” linije sa ovog aerodroma. Kompanija Wizz Air je najavila da će linija iz Niša do Malmea biti ukinuta od novembra. Do tada, putnici će moći da lete do Malmea svakog ponedeljka i petka. Nakon poslednjeg leta 27. oktobra, ova linija više neće biti u ponudi.

Iz kompanije Wizz Air su saopštili da redovno prate performanse svojih ruta kako bi omogućili najbolje opcije putovanja putnicima. Na osnovu rezultata ovih pregleda, odlučili su da ukinu rutu Niš – Malme. Ipak, nastaviće da prate ponudu i potražnju na tržištu kako bi putnicima pružili najbolje opcije za putovanje.

Ovo je bila prva “low-cost” linija koja je bila popularna među putnicima iz Niša, ali sada će biti ukinuta zbog optimizacije mreže kompanije Wizz Air. Putnici će morati da potraže druge opcije za putovanje do Malmea nakon novembra.

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me