1 minut čitanja

Autor: 5Vesti

Humanitarni likovni konkurs

Sa ciljem da se upozna sa najmlađim sugrađanima i istovremeno ih podstaknemo na razmišljanje o porodici, prijateljstvu i putovanju kao idealnom načinu širenja vidika i sticanja novih iskustava, Niš-ekspres je obnovio tradiciju organizovanja likovnog konkursa za učenike niških osnovnih škola.

Ove godine konkurs ima i humanitarni karakter – prikupljanje sredstava za NURDOR. Čestitkama sa motivima dečijih crteža svoje najdraže moći će da obraduju svi putnici koji, pred novogodišnje praznike, prilikom kupovine karte na šalteru, pošalju SMS na 1150 ili ubace minimum 100,00 dinara u donatorske kutije koje će se nalaziti na šalterima autobuske stanice u Nišu.

Konkurs je namenjen učenicima od prvog do četvrtog razreda, a zadatak im je da izmaštaju putovanje crvenim autobusom sa porodicom, prijateljima, onima koje vole. Temom ne ograničavamo kreativnost autora i crveni ih autobus može voditi na bilo koje odredište.

Tri najvrednije škole koje nam pošalju najveći broj crteža, kao i troje prvoplasiranih autora koje će izabrati stručni žiri očekuju nagrade. Uz to, nagrađeni i najzanimljiviji crteži naći će se na čestitkama i kalendaru Niš-ekspresa za 2024. godinu, a Niš-ekspresov gradski autobus će naredne godine biti pokretna izložba radova naših malih umetnika.

PODELI VEST

Utopija danas

Bajaga i Instruktori dolaze u Niš

Još jedan polazak za Beč

Poraz Radničkog

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me