1 minut čitanja

Autor: 5Vesti

Cineplexx pripremio nove projekcije

Za sve ljubitelje velikog platna, Cineplexx priprema nove projekcije za naredni period.

Jedan od najiščekivanijih filmova je “Plaćenici 4”, koji označava povratak ovog popularnog akcionog tima na velika platna. U filmu se pojavljuju glumačke zvezde poput Džejsona Stejtama, Endija Garsije, Silvestera Stalonea i Dolf Lundgrena, zajedno sa pridruženim članovima kao što su Megan Foks i 50 Cent. Radnja filma prati Barnija Ros i njegovu plaćeničku ekipu u suočavanju sa trgovcem oružjem koji kontroliše ogromnu privatnu vojsku.

Još jedan zanimljiv naslov je film “3211”, koji istražuje teme pravde, otuđenosti i životnih prioriteta. Film prati protagonistu Rastu kroz transformativno iskustvo koje ga vodi ka suočavanju sa samim sobom i njegovom muzikom.

Za mlađu publiku tu je “Patrolne šape: Moćni”, u kojem se Skaj, najmanji član tima, suočava sa ostvarenjem svojih snova o novim moćima dok se suprotstavlja zlikovcima koji žele da ukradu supermoći.

Film “Pričaj sa mnom” donosi priču o grupi prijatelja čiji će životi postati natprirodno uzbudljivi kada jedan od njih oslobodi zastrašujuće natprirodne sile.

Takođe, na repertoaru je i film “Što se bore misli moje” koji prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića i njegovu borbu za ljubav i slobodu dok se protiv njega smišlja kobna zavera.

Pored ovih naslova, od srede, 27. septembra, premijerno će biti prikazan film “Tvorac”, smešten pedeset godina u budućnost, u vremenu kada ljudi i veštačka inteligencija su u ratu. Iskusni veteran američke vojske kreće na smrtonosnu misiju kako bi pronašao tvorca napredne veštačke inteligencije.

Bioskop Cineplexx Niš poziva ljubitelje filma da uživaju u ovim raznovrsnim filmskim iskustvima tokom tokom predstojećeg perioda.

PODELI VEST

Tople probe 14. oktobra

Tri medalje za niške džudiste

Nasleđe-teret

Reprezentativci u Nišu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me