1 minut čitanja

Autor: 5Vesti

Besplatna radionica za roditelje

U četvrtak, 26. oktobra, EU info kutak u Nišu će biti domaćin radionice o veštinama roditeljstva pod nazivom “Regulisanje emocionalne ekspresije”. Tokom 90-minutne radionice, roditelji će imati priliku da nauče kako razumeti, prihvatiti i pravilno regulisati emocije, kako svoje, tako i svoje dece. Ova investicija u emocionalno blagostanje može poboljšati odnose, smanjiti stres i povećati emocionalnu otpornost.
Radionicu će voditi stručnjaci, kognitivno-bihejvioralni psihoterapeut Ivana Vračkić i specijalista socijalne medicine Čedomir Šagrić. Fokus će biti na tome kako roditelji mogu pravilno usmeriti i regulisati emocije, kako svoje, tako i svoje dece, kako bi stvorili zdrav porodični okvir.
Učesnici će imati priliku da razgovaraju o svojim iskustvima, postave pitanja i dobiju korisne savete o roditeljstvu. Radionica je besplatna uz prethodnu registraciju, a broj mesta je ograničen. Registracija se može izvršiti putem linka na sajtu EU info kutka Niš. Ova radionica predstavlja deo inicijative EU info kutka da podrži roditelje u razvoju kompetencija za podršku deci i mladima tokom njihovog telesnog i psiho-emotivnog razvoja. Hvala na interesovanju, vidimo se na radionici

 

PODELI VEST

Utopija danas

Bajaga i Instruktori dolaze u Niš

Još jedan polazak za Beč

Poraz Radničkog

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me