1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Foto: Freepik

Besplatan bazar zdravlja na otvorenom prostoru durlanske pijace

U subotu, 1. juna, od 10 sati na otvorenom prostoru Durlanske pijace u Knjaževačkoj ulici, građani Niša će imati priliku da besplatno provere svoje zdravlje na Bazaru zdravlja.

Lekari niškog Doma zdravlja će biti na raspolaganju kako bi vršili merenje krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi, određivali procenta masne mase u organizmu, određivali BMI, kao i pregled kože i mladeža dermoskopom. Ovo je izvanredna prilika da se građani informišu o svom zdravstvenom stanju i eventualno identifikuju potencijalne probleme.

Organizatori ističu da je moguće redukovati ili eliminisati rizik od nastanka hroničnih nezaraznih oboljenja primenom određenih promotivnih aktivnosti i preventivnih intervencija. Stoga pozivaju građane Niša da iskoriste ovu priliku i provere svoje zdravlje na Bazaru.

Bazar zdravlja organizuju Dom zdravlja Niš i Gradska opština Pantelej kao deo programa obeležavanja slave Grada Niša. Ovaj događaj je prilika za zajednicu da se aktivno angažuje u brizi o svom zdravlju i promociji zdravog načina života. Budite deo ovog važnog događaja i brinite se o svom zdravlju!

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me