1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: NKC

Večeras Old tajmer, Filmski sledeće subote

Večeras, druge večeri Old tajmer festa, muzički program otvaraju niška grupa Penthouse bend i Vlado Georgiev koji godinama nije nastupao u Nišu.
Prateći, dnevni program, besplatan za sve posetioce, 17 – 20 sati, održava se na platou kod Beogradske kapije.
Revija retro automobila i motora – izložba fokusirana na stare četvoro i dvotočkaše koji imaju poseban šarm i vrednost. U saradnji sa klubovima “Old Tajmer Niš” i “Vespa Naissus” na festivalu će biti izložena razna retka i zanimljiva vozila iz prošlosti. Posetioci će imati priliku da se dive ovim prelepim mašinama i saznaju više o njihovoj istoriji. Večeras će takođe biti organizovan i Sajam Zdravog Odrastanja – deo Festivala posebno namenjen deci i njihovom zdravom odrastanju.
58. Filmski susreti kreću u sledeću subotu, koji će biti održan od 26. avgusta do 1. septembra na Letnjoj pozornici u Nišu. Otvaranje kreće filmovima Trag divljači Nenada Pavlovića i Ko živ, ko mrtav Rada Ćosića. Pre ova dva filma biće uručena nagrada za životno delo “Pavle Vuisić” glumici Mirjani Karanović. Ove godine publiku očekuju jedna svetska i pet niških premijera.

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me