1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Marcus Ganahl

Deratizacija svih niških opština u toku

Postavljanje zatrovanih mamaka u naseljima, parkovima, pored reka, u šahtama i stambenim jedinicima u svim niškim Opštinama, počelo je juče i trajaće do subote, 12. avgusta. Deratizaciju obavlja preduzeće “Sanit M&M”, a ekipe će biti na terenu od 8 sati ujutru.

Danas ekipe postavljaju mamce na grobljima, divljim deponijama i kanalizacionim šahtama u opštinama Pantelej i Crveni Krst, dok je sutra na redu deratizacija kanalizacionih šahti u opštinama Medijana i Niška Banja, a istog dana kreće i u stambenim objektima kolektivnog stanovanja u Opštini Medijana.

Deratizacija kolektivnih stambenih objekata se nastavlja u četvrtak u opštinama Medijana, Crveni Krst i Niška Banja, u petak u opštinama Palilula i Pantelej, a u subotu, 12. avgusta, ekipe će deratizaciju obavljati u stambenim objektima individualnog stanovanja u Opštini Medijana.

Pozivaju se građani da omoguće operativcima pristup prostoru u kome se vrši postavljanje zatrovanih mamaka i onemoguće deci i životinjama da dođu u kontakt sa otrovom.

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me