1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: BK Vitez

Finale Kupa Srbije u Olimpijskom Boksu: BK “Vitez” iz Niša Trijumfovao na Zlatiboru

Na Zlatiboru je od 28. do 30. jula 2024. godine održano finale Kupa Srbije u olimpijskom boksu. Bokseri BK “Vitez” iz Niša su osvajanjem prvog mesta u regionu jugoistoka obezbedili učešće u finalu Kupa Srbije i više nego opravdali očekivanja. Uprkos oslabljenom sastavu, osam boksera iz kluba ostvarilo je ogroman uspeh.

Boks savez Srbije dodelio je BK “Vitez” pehar za prvo mesto u regionu, kao i za prvo mesto u konkurenciji kadeta i prvo mesto u ženskom boksu. Zlatne medalje osvojili su Ivan Krivačević, Nada Krivačević, Lazar Pantić, Pavle Antić i Ognjen Stanković u izbornom meču za reprezentaciju Srbije. Srebrne medalje su osvojili Kosta Stamenković i Darko Milojić, dok su bronzane medalje pripale Urošu Krstiću i Urošu Radovanoviću.

“Oslabljeni sastav, ali uvek najjači, bez pomoći grada, pravimo velike uspehe za naš klub, grad i Srbiju,” izjavio je predstavnik kluba BK “Vitez”.

Ovaj izvanredan rezultat još jednom potvrđuje snagu i posvećenost boksera BK “Vitez”, koji su svojim trudom i radom doneli značajne medalje i priznanja svom klubu i gradu.

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me