1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Cine Grand

Novi filmovi na repertoaru

BAJKERI
Film BAJKERI, sa Ostinom Batlerom, Džodi Komer, Tomom Hardijem i Normanom Ridusom u glavnim ulogama, prati uspon motociklističkog kluba sa srednjeg zapada, po imenu Vandali.
Posmatran kroz živote svojih članova, klub se tokom jedne decenije razvija od običnog mesta gde se okupljaju lokalni autsajderi u zlokobnu bandu, koja ugrožava jedinstven način života originalne grupe.

UBOD
Nakon što je krišom gajila uznemirujuće inteligentnog pauka, 12-godišnja Šarlot mora da se suoči sa činjenicama o svom ljubimcu – i da se bori za opstanak svoje porodice – kada se nekada šarmantno stvorenje ubrzo transformiše u džinovsko čudovište koje jede meso.

EGZORCIZAM
Problematični glumac Entoni Miler (Crowe) počinje da gubi kontrolu nad svojim životom tokom snimanja horor filma. Već opterećen sopstvenim demonima, suočava se sa dodatnim izazovima dok ulazi dublje u ulogu. Njegova emocionalna nestabilnost i unutrašnje borbe postaju očigledne dok se odvija snimanje filma.
U isto vreme, njegova otuđena kći (Ryan Simpkins), počinje da oseća zabrinutost. Postavlja sebi pitanje da li je njen otac ponovno pod uticajem svojih prošlih zavisnosti ili iza njegove nestabilnosti stoji nešto dublje i mračnije.

VAN SEZONE
Matje živi u Parizu, a Alis u malom gradu na Balearskim ostrvima. Nakon što se upoznaju i ostvare kratku vezu, svako kreće svojim putem. Kako bi godinama kasnije odagnao svoju melanholiju, Matje odlazi u banju gde slučajno sreće Alis.

DRUGA RUNDA
Gospođica Pov je degradirana politička novinarka koja piše za sportku publiku. Pozvana je da isprati predsedničku kampanju u periodu između dva kruga glasanja. Favorit je Pjer-Anri Mersije, naslednik moćne francuske porodice koji tek ulazi u svet politike. Uznemirena činjenicom da se kandiduje zbog afera iz prošlosti za koje zna, gospođica Pov pokreće obimnu i iscrpnu istragu o njemu.

OBJAŠNJENJE ZA SVE
Leto je u Budimpešti, srednjoškolac Abel ne može da se fokusira na završne ispite zbog beznadežne zaljubljenosti u najbolju drugaricu Janku. Razborita Janka, takođe pati zbog neuzvraćene ljubavi prema oženjenom nastavniku istorije Jakobu, koji je imao sukobe sa Abelovim konzervativnim ocem. Tenzije u polarizovanom društvu neočekivano izbijaju na površinu, a Abelov maturski ispit iz istorije pretvara se nacionalni skandal

GROZAN JA 4
Prošlo je 7 godina od poslednjeg GROZAN JA filma. Omiljeni svetski superzlikovac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smelu, novu eru haosa Malaca u Iluminejšnovom filmu GROZAN JA 4. Nakon filma MALCI 2 – GRUOV POČETAK, fenomenalnog letnjeg blokbastera studija Iluminejšn 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom sveta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru (Stiv Karel, nominovan za Oskara) i Lusi (Kristen Vig, nominovana za Oskara) i njihove devojčice — Margo (Miranda Kozgrov), Edit (Dana Gajer) i Agnes (Medison Polan) — dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namera da muči svog oca.

DRUGI ČIN
Florans želi da upozna Davida, čoveka u kog je slepo zaljubljena, sa svojim ocem Gijomom. Međutim, David nije zainteresovan za ozbiljnu vezu sa Florans i želi da je se otarasi tako što će je oterati u zagrljaj svog druga Vilija. Njih četvoro nalaze se jednog dana u restoranu usred nedođije…

GOSPODIN BLEJK
Kako bi sačuvao uspomene na svoju nekadašnju suprugu koja je bila francuskinja, britanski biznismen i udovac Endru Blejk preuzima, u jednoj plemićkoj kući u Francuskoj posao batlera.
Njegov život menja se kada je primoran da kormilari kroz ekscentrično ponašanje dame iz višeg staleža i prisutnog kućnog osoblja.

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me