1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Foto: Freepik

Petar Đorđević dobitnik nagrade Miodrag Lazović za najboljeg studenta medicine

Petar Đorđević, student završne godine medicine na Medicinskom fakultetu u Nišu, postao je dobitnik prestižne nagrade Opštine Medijana, koja se četvrti put dodeljuje najboljem studentu medicine u znak sećanja na čuvenog niškog hirurga, dr Miodraga Lazića.

Nagrada, koja se sastoji od plakete, povelje i novčanog iznosa od 100.000 dinara, uručena je u prisustvu članova porodice pokojnog doktora Lazića, kao i uvaženih članova lokalne zajednice. U ime Petra Đorđevića priznanje su preuzeli njegov otac Saša i brat Stevan, dok je ćerka dr Miodraga Lazića, Nina Vujošević, istakla značaj ove nagrade i njenu povezanost sa budućnošću mladih medicinara.

Petar Đorđević, sa prosekom ocena 10, istakao se svojim izuzetnim zalaganjem i uspehom tokom studija. Iako nije bio prisutan na dodeli nagrade, njegovi roditelji su ponosno primili priznanje u njegovo ime. Njegova izvanredna akademska postignuća ne samo što su ga učinila dobitnikom ove nagrade, već mu otvaraju vrata za uspešnu medicinsku karijeru u budućnosti.

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me