1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Foto: Story Caffe

Spoj dobre muzike i poznatih muzičara – Story fest krajem juna u Nišu

Dva uzastopna dana, 29. i 30. juna, na platou niške Tvrđave, održaće se Story fest koji će okupiti neka od najpopularnijih imena domaće muzičke scene: Osvajače, Neverne Bebe, Bane Lalića i MVP, Valentina, Prljavog inspektora Blažu i Kljunove, kao i Rock ko Fol.

Organizatori ističu da će festival pružiti priliku i neafirmisanim ili poluafirmisanim bendovima da nastupe, a pobednik će dobiti mogućnost snimanja pesme u profesionalnom studiju. Bendovi zainteresovani za nastup mogu se prijaviti do 31. maja.

U prvom delu festivala, 29. juna, nastupiće Bane Lalić i MVP, Neverne Bebe i Rock ko Fol, dok će drugog dana, 30. juna, svirati Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Osvajači i Valentino.

Prvih 500 karata za parter za oba dana festivala prodavaće se po ceni od 1.300 dinara, dok će redovna cena kompleta biti 1.800 dinara za parter, 1.700 dinara za fan pit zonu, dok će VIP ulaznice koštati 2.300 dinara.

Pojedinačne ulaznice će biti dostupne po ceni od 1.100 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti u Story kafeu, kao i na sajtovima tickets.rs i gigstix.com. Organizatori takođe najavljuju nagradnu igru, gde će jedan posetilac koji kupi kartu imati šansu da osvoji letovanje za dve osobe u Grčkoj.

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me