1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: Cine Grand

Novi filmovi na repertoaru

Novi filmovi u Cine Grandu biće na repertoaru od 11. aprila.

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO
Fabrika koja je nekada zapošljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namerno podmetnutom požaru. Preostali radnici, devastirani gubitkom svojih najmilijih i posledičnom korumpiranom prodajom fabrike, pokreću proteste, ali čini se da su njihovi napori uzaludni i ne daju konkretne rezultate.

PRISILA
Kada tinejdžerka Prisila Beaulieu uđe u život Elvisa Prislija, čovek koji je već superzvezda rokenrola postaje neko potpuno neočekivan u privatnim trenucima: uzbudljiva simpatija, saveznik u usamljenosti, ranjivi najbolji prijatelj. Prisilinim očima, rediteljka Sofija Kopola priča o nevidljivoj strani američkog mita u Elvisovom i Prisilinom odnosu i turbulentnom braku, od baze nemačke vojske do njegovog imanja u svetu snova u Grejslendu.

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA
U filmu Isterivači duhova: Ledena pretnja, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Nju Jorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, I novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

LUKSEMBURG, LUKSEMBURG
Braća blizanci, Mikola i Vasja, saznaju da je njihov dugo odsutan otac bolestan u Luksemburgu i kreću na put kako bi ga poslednji put videli. Da li će čovek kog tamo zateknu biti otac kakvog se sećaju?

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me