1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: JKP Naissus

Radovi na vodovodnoj mreži

RADOVI NA MREŽI NA VIZANTIJSKOM BULEVARU
Tokom dana izvodiće se radovi na formiranju priključne veze na Vizantijskom bulevaru kod broja 49. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od kružnog toka kod hrama Vasilija Ostroškog do ulice Radoja Dakića.
NASTAVAK RADOVA U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ
Nastavljaju se prethodnog dana započeti radovi u ulici Zdravke Vučković kod škole. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Zdravke Vučković.
POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 15. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu ulice.
INTERVENCIJA NA MREŽI U ULICI KOSTE STAMENKOVIĆA
Voda na ulici, neophodno je ispitivanje priključne veze u ulici Koste Stamenkovića kod broja 25. Zbog intervencije na priključnoj vezi, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Koste Stamenkovića.
POPRAVKA KVARA U PROLETERSKOJ ULICI
Voda sa ulice otiče u šahtu, nužan je iskop u Proleterskoj ulici kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Proleterskoj ulici.

PODELI VEST

Humanitarno veče za Iliju

Osnovna škola iz Čokota primer dobre prakse

Boris Režak uskoro u Nišu

Ozbiljan uspeh gimnastičara

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me