dr. Gabor Mate CIneplexx

1 minut čitanja

Autor: 5Vesti Foto: cineplexx

Premijerno u Nišu | “Mudrost traume” – dr Gabor Mate i panel diskusija

U organizaciji Novak Đoković Fondacije, dokumentarni film “Mudrost traume” dr. Gabora premijerno će biti prikazan sutra, 20. septembra u Nišu, u bioskopu Cineplexx u TC Stop Shop, od 19h. Svi prihodi od prodatih ulaznica biće prosleđeni Novak Đoković Fondaciji i njenim programima usmerenim ka pružanju podrške roditeljima i deci.

Premijera će biti praćena panelom na kojem će učestvovati suosnivačica i globalna direktorka Novak Đoković Fondacije – Jelena Đoković, programska direktorka istoimene fondacije i koautor programa “Podrška, ne perfekcija” – Smiljana Grujić, osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu, kao i Dragica Bogetić, asistentkinja na Univerzitetu u Beogradu – Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju.

Film “Mudrost traume” istražuje veze između bolesti, zavisnosti, traume i društva u kojem živimo, a premijere će biti uvod u seriju transformativnih radionica i razgovora koje će voditi dr. Gabor Mate širom Balkana u oktobru. Ovi događaji imaju za cilj osnaživanje učesnika praktičnim alatima za suočavanje sa traumom i stvaranje zdravije zajednice.

 

PODELI VEST

Prekid vodosnabevanja na ovim lokacijama

Zdravo dete od glave do pete

Festival nemačkog filma u Nišu

Nišlija pokupio tri zlata na prvenstvu

Povežite se sa nama na viberu.

Najvažnije vesti sa lokala čitljive u samo par minuta.

City and Me